طرز تهیه سمبوسه
سمبوسه یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار جنوب کشور است. سمبوسه معمولا همیشه در کنار فلافل سرو می شود و انواع بسیار متنوعی دارد که محبوب ترین انواع آن سمبوسه سیب زمینی و سمبوسه پیتزایی هستند.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور پخت سمبوسه
برای تهیه سمبوسه خوشمزه ابتدا گشنیز را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم
و بعد سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت قرار ی دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و پیازها و سیرهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شود و فلفل دلمه ای را می شوییم
و کلاهک و هسته های آن را خارج می کنیم و ریز خرد می کنیم و همراه گوشت چرخ کرده داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و در تابه ای کوچک ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم
و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و به گوشت اضافه می کنیم و گشنیز خرد شده ،نمک،فلفل سیاه روی مواد می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم.
سپس پوست سیب زمینی ها را می گیریم و آن ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود و سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم
و تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا سرخ شوند و بعد به مایه گوشت اضافه می کنیم.در قابلمه ای کوچک با عمق زیاد روغن سرخ کردنی شناور می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.
نان لواش ها را طولی و با عرض ۶ سانتی متربا قیچی می بریم و مقداری از مایه گوشت در ابتدای عرض نان می ریزیم و به صورت یک مثلث آن را تا می زنیم و در آخر کمی آرد و آب را با هم مخلوط می کنیم تا مایه نسبتا منسجمی داشته باشیم
و به لبه سمبوسه ها می زنیم تا مانند چسب عمل کند و سمبوسه ها باز نشوند.سمبوسه ها را پس از درست کردن در روغن داغ شده قرار می دهیم تا سرخ شوند.پس از اینکه یک طرف سمبوسه ها سرخ شدند آن ها را بر می گردانیم
تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.سمبوسه های سرخ شده را از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و با سس کچاپ نوش جان کنید.
درباره این سایت